Asiakaspalautteet

Kiitos kaikille ihanille asiakkailleni! Mielipiteesi on minulle tärkeä.

“Erikan kuvattavana oleminen on ollut helppoa ja luontevaa. En ole tuntenut oloani vaivaantuneeksi, vaikken aikaisemmin ole ollut kuvattavana. Ennemminkin hän sai minut tuntemaan itseni itsevarmaksi. Hän osaa ohjeistaa ja korjata asentoa sekä löytää parhaimman kuvakulman. Erika pursuaa ideoita ja usein kuvauksen aikana, suunnitellun kuvan lisäksi, kehkeytyy liuta kuvia silkan inspiraation siivittämänä.”

—CAMILLA M.

“Tärkeänä päivänä on oleellista, että kuvattavien ja kuvaajan välit toimivat luontevasti. Erika on juuri sellainen kuvaaja, kenen seurassa on helppo olla oma itsensä. Idearikas, joustava ja tietysti kuvien laatu vastasi odotuksia. Voimme vain suositella!”

—MARKKU J.

“Olet kyllä oikealla alalla ja aion sinua suositella kun joku kuvaajaa kysyy. Olet saanut minusta enemmän parhaita puoliani esiin, kuin kukaan muu kuvaaja aikaisemmin, koska kanssasi on luontevaa kuvata.”

—AALO H.

“Kiitos aivan ihanista hääkuvista! Oli helppoa olla kuvattavana, kun kuvaajalla oli valmiiksi hyviä ideoita ja lisäksi mahtavan rento asenne. Suosittelen lämpimästi!”

—MEIJU S.

”Kiitos vielä tuhannesti kun olit meidän valokuvaajamme. Sait hienosti tunnelman välittymään kuvissa ja kukaan ei edes tuntunut tajuavan, että olit kuvaajana häissä, niin luontevasti siellä olit!”

—MARKUS H.

“Arvostan sun työotetta ja rauhallisuutta. Kuviesi tyyli on loistava!”

—SANNI J.

“Kiitos upeista hääkuvista. Kuvat olivat näyttäviä ja juuri toiveidemme mukaisia. Kuvaushetki oli mukava ja rento vaikka me molemmat yleensä vihaamme olla kameran edessä.”

—SELMA & KALLE

“Kiitos meille tärkeän hetken ikuistamisesta! Erika on idearikas ja kuvaustilanteeseen eläytyvä kuvaaja, ja kuvista välittyi kuvaushetken tunnelma.”

—ERIKA T.

“Kiitos polttarikuvauksista! Kuvaustilanne oli rento ja hauska, kuvista tuli todella hienoja!”

—JUULIA R.

“Erikan kanssa on helppo työskennellä, kokeilla ja innostua yhdessä kuvaamisen mahdollisuuksista. Asiakkaana koen tulevani kuulluksi, ja Erikalla on erinomainen silmä toteuttaa antamani visiot. Kuvien lopputulos on herkkä, aito ja kerrassaan upea😍 Kuvaajana monipuolinen ja osaa ikuistaa pariskuntakuvat, vesikuvat, tanssikuvat, varjokuvat, lähikuvat ym. Olen erittäin tyytyväinen.”

—JENNY K.

“Erika osaa ensiksikin nähdä kuvattavan persoonan, hän visualisoi jo valmiin kuvan mielessään ja osaa ohjeistaa kuvattavaa haluttuun suuntaan. Erikan työskentely on rauhallista ja innovatiivista. Suosittelen lämpimästi!”

—MAARIT M.

”Kun tarvitset erinomaisen valokuvaajan, valitse Erika! Upeat kuvat puhukoon puolestaan!”

—ANNE T.

close-alt close collapse comment ellipsis expand gallery heart lock menu next pinned previous reply search share star